skip to Main Content

Nog niet aangemeld voor de AIOS Upgrade? Doe het snel!

 

Ben je aios, en wil je interessante workshops volgen om méér uit je opleiding te halen en je goed voor te bereiden op je toekomstige baan als medisch specialist? Zorg dan dat je de AIOS Upgrade niet mist! Dit jaarlijkse aios-congres vindt plaats op vrijdag 27 oktober in Zwolle.
Net als voorgaande jaren organiseert De Jonge Specialist dit jaar de AIOS Upgrade, samen met de LAD, de Federatie Medisch Specialisten en VvAA. Het congres staat dit jaar in het teken van Value Based Healthcare (VBHC), een manier om de toegevoegde waarde voor de patiënt als basis te nemen bij de inrichting van de gezondheidszorg en waarbij iedere zorgeuro doelmatig wordt besteed.

Naast een aantal programmaonderdelen over Value Based Healthcare zijn er natuurlijk ook weer deskundige sprekers die workshops over diverse interessante thema’s geven, zoals ‘Medisch leiderschap in je individuele opleidingsplan’, ‘Netwerkgeneeskunde’, ‘Werken in vrij beroep/goodwill’, ‘Werken in dienstverband’ en ‘Timemanagement’.

Opleidingsprijs 2017

Zoals ieder jaar wordt ’s middags de Opleidingsprijs uitgereikt aan de beste opleider van Nederland. Deze zomer kwamen veel nominaties binnen bij De Jonge Specialist. Een jury zal hieruit binnenkort drie finalisten kiezen.

Aanmelden

Heb je je nog niet aangemeld? Doe dit dan snel! De AIOS Upgrade vindt plaats op 27 oktober in het IJsseldelta Center in Zwolle van 09.00 – 16.45 uur. Aansluitend is er een borrel.
Lees meer over de AIOS Upgrade.