skip to Main Content

Hulp nodig bij belastingaangifte over 2019? Maak gebruik van onze Belastingservice

 

De aanmeldperiode voor deze service is verstreken; u kunt voor het belastingjaar 2019 dus geen gebruik meer maken van deze service!

 

Als LAD-lid kunt u gebruikmaken van de LAD- Belastingservice, waarbij u tegen een aantrekkelijk tarief het invullen van uw aangiftebiljet (en eventueel dat van uw partner) kunt uitbesteden. Wilt u hier gebruik van maken? Geeft u zich dan vóór 28 februari 2020 op.

De LAD heeft een Financiële Ledenservice, die is ondergebracht bij samenwerkingspartner VvAA. Via de Financiële Ledenservice kunt u korting krijgen op verzekeringen en advies inwinnen over financiële planning. Daarnaast kan VvAA u ook helpen met uw belastingaangifte. Het exclusieve, vaste tarief voor LAD-leden is 220 euro per persoon per aangifte. Voor artsen in opleiding en voor anios geldt een gereduceerd bedrag van 110 euro per persoon per aangifte (partner is altijd 160 euro). De tarieven zijn exclusief 21 procent btw.

De LAD-Belastingservice geldt voor particulieren die geen andere inkomsten hebben dan uit hun dienstbetrekking. Heeft u daarnaast ook andere inkomsten in 2019 gehad (niet zijnde loon uit een dienstverband) of was er sprake van een bijzondere situatie (zoals de verkoop en aankoop eigen woning, vermogen buitenland of onderverdeelde boedel) waarvoor een C-, F- of M-biljet moet worden ingevuld? Dan zijn deze tarieven niet van toepassing. U kunt deze situaties aangeven op het formulier, waarna VvAA contact met u opneemt voor een maatwerk offerte. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met het lage starttarief, speciaal voor LAD-leden.

Spelregels

Om gebruik te maken van de LAD- Belastingservice gelden enkele spelregels:

  1. Naast LAD-lid bent u ook lid van VvAA. Indien u geen lid bent, moet u dat worden. Voor LAD-leden is deze contributie het eerste jaar gratis.
  2. Als u gebruik wilt maken van de Belastingservice, meldt u zich vóór 28 februari 2020 aan. De deadline is verstreken, dus u kunt zich niet meer aanmelden!
  3. Na aanmelding neemt VvAA telefonisch contact met u op om afspraken te maken over de datum en de wijze van aanlevering van de door hen benodigde stukken. Tevens zal VvAA u informeren of het speciale, vaste LAD-tarief op u van toepassing is of dat u van ons een maatwerk offerte ontvangt.
  4. Alleen op basis van een complete checklist en alle benodigde stukken kan VvAA u van dienst zijn. Is de door u aangeleverde informatie niet volledig, dan kan dit leiden tot extra werk. Er wordt dan contact met u opgenomen; het speciale LAD-tarief is hier namelijk niet op berekend.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel dan tijdens kantooruren naar het nummer van LAD’s Belastingservice bij VvAA via 030 – 601 62 00 en vraag naar Ben van der Sluis.