skip to Main Content

Kom naar de Hid(ha)-dag op 27 november

 

De LHV Academie organiseert op 27 november de jaarlijkse Hid(ha)-dag, speciaal bedoeld voor huisartsen die in dienstverband werken. Er is weer een interessant programma samengesteld en deelname levert u ook nog eens 6 accreditatiepunten op. LAD-leden krijgen 75 euro korting, dus meld u snel aan!

Tijdens de jaarlijks geaccrediteerde nascholingsdag voor alle huisartsen in dienstverband wordt allereerst ingegaan op de cao-bepalingen voor Hid(ha)’s. Daarnaast staan er twee workshops op het programma. De eerste gaat over tijdmanagement en efficiënte consultvoering: hoe gaat u om met uitlopende spreekuren en (als gevolg daarvan) geïrriteerde patiënten? In deze workshop passeren allerlei oplossingsrichtingen de revue.
De tweede workshop zoomt in op de beslissingen en organisatie rondom euthanasie: waar liggen de grenzen van wat mag volgens de wet? Hoe gaat u bijvoorbeeld om met een euthanasievraag bij psychiatrische problematiek? En hoe zit het met uw bereikbaarheid bij terminale zorg?

Locatie en tijd

De Hid(ha)-dag wordt gehouden in Locatie 78 in Bunnik en duurt van 09.00 tot 16.15 uur. De kosten bedragen € 230, maar als LAD-lid betaalt u slechts € 155. Meer weten en/of aanmelden? Kijk dan op de website van de LHV Academie.