skip to Main Content

Hulp nodig bij belastingaangifte? Maak gebruik van onze Belastingservice

 

Als LAD-lid kunt u gebruikmaken van de LAD-Belastingservice, waarbij u tegen een aantrekkelijk tarief het invullen van uw aangiftebiljet (en eventueel dat van uw partner) kunt uitbesteden. Wilt u hier gebruik van maken? Geeft u zich dan vóór 23 februari 2019 op.

De LAD heeft een Financiële Ledenservice, die is ondergebracht bij samenwerkingspartner VvAA. Via de Financiële Ledenservice kunt u korting krijgen op verzekeringen en advies inwinnen over financiële planning. Daarnaast kan VvAA u ook helpen met uw belastingaangifte. Het exclusieve, vaste tarief voor LAD-leden is 200 euro per persoon per aangifte. Voor artsen in opleiding en anios geldt een gereduceerd bedrag van 100 euro per persoon per aangifte (partner is altijd 150 euro). De tarieven zijn exclusief 21 procent btw.

De LAD-Belastingservice geldt voor particulieren die geen andere inkomsten hebben dan uit hun dienstbetrekking. Heeft u daarnaast ook hulp nodig bij winst- en neveninkomsten of bijzondere situaties waarbij een C-, F- of M-biljet moet worden ingevuld? Vraag in dat geval een offerte aan voor de uit te voeren werkzaamheden. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met het lage starttarief, speciaal voor LAD-leden.

Spelregels

Om gebruik te maken van de LAD- Belastingservice gelden enkele spelregels:

  1. Naast LAD-lid bent u ook lid van VvAA. Indien u geen lid bent, moet u dat worden. Voor LAD-leden is deze contributie het eerste jaar gratis.
  2. Als u gebruik wilt maken van de Belastingservice, meldt u zich vóór 23 februari 2019 aan via dit formulier.
  3. Na aanmelding ontvangt u per mail de checklist. Indien u zich vóór 23 februari aanmeldt en de volledig ingevulde checklist mét de gevraagde gegevens en documenten vóór 9 maart 2019 retourneert via mijnvvaa.nl, wordt uw aangifte voor 1 april 2019 behandeld en beschikbaar gesteld via mijnvvaa.nl. U dient de aangifte zelf elektronisch voor 1 mei 2019 te accorderen waarna de aangifte elektronisch naar de Belastingdienst wordt verzonden. Wanneer de aangifte voor 1 april 2019 is ingediend, heeft u als voordeel dat de Belastingdienst uw eventuele teruggave uiterlijk 1 juli 2019 afhandelt.
  4. Aanmeldingen na 23 februari worden wel in behandeling genomen, maar wij kunnen niet garanderen dat wij deze voor 1 april 2019 kunnen behandelen. Aanmeldingen die tussen 24 februari en 24 maart worden doorgestuurd, zullen voor 1 mei 2019 worden afgewikkeld.
  5. Aanmeldingen na 24 maart kunnen in behandeling worden genomen door middel van het aanvragen van uitstel tot 1 mei. De kosten van deze aanvraag en de datum van oplevering zullen wij met u kortsluiten.
  6. Alleen op basis van een complete checklist en alle benodigde stukken kan VvAA u van dienst zijn. Is de door u aangeleverde informatie niet volledig, dan kan dit leiden tot extra werk. Er wordt dan contact met u opgenomen; het speciale LAD-tarief is hier namelijk niet op berekend.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel dan tijdens kantooruren naar het nummer van LAD’s Belastingservice bij VvAA via 030 – 601 62 00 en vraag naar mevrouw M. (Milou) Horstede.