skip to Main Content

Inschrijving trainingen ‘Beter in beeld’ en ‘Beter in onderhandelen’ gestart

 

De afgelopen jaren volgden heel wat artsen en zorgprofessionals de LAD-training ‘Beter in beeld’ en/of de verdiepingstraining ‘Beter in onderhandelen’. Vanwege het succes worden beide trainingen in 2019 ook weer aangeboden tegen een aantrekkelijk LAD-tarief. Inschrijven kan vanaf nu!

Beter in beeld

Hoe krijgt u uw collega’s mee bij een voorstel om anders te roosteren? Hoe zorgt u dat uw raad van bestuur u bij strategische beslissingen betrekt? Dat soort vraagstukken vormt de basis voor de training ‘Beter in beeld’, die de LAD al sinds 2013 samen met VvAA aanbiedt en die gemiddeld met een 8,5 wordt gewaardeerd. Tijdens de training leert u wat uw kernkwaliteiten zijn en hoe u die kunt inzetten om uw invloedssfeer te vergroten in het contact met uw collega’s, patiënten en bestuurders. De training beslaat één dag, kost slechts € 310 en is interactief van opzet. In 2019 vindt de training plaats op de volgende vier data:

  • woensdag 29 mei
  • vrijdag 21 juni (vol)
  • woensdag 18 september (vol; u kunt zich nog wel aanmelden voor de wachtlijst)
  • vrijdag 18 oktober

De trainingen worden gegeven door Mascha de Ridder en Remco Heukels.

Lees meer over deze training en/of schrijf u nu in!

Beter in onderhandelen

Van leden die de afgelopen jaren ‘Beter in beeld’ hebben gevolgd, krijgen we regelmatig te horen dat ze behoefte hebben aan een verdiepingsslag: hoe maak je je punt met behoud van de relatie en hoe onderhandel je nou effectief? Daarover gaat de training ‘Beter in onderhandelen’, die VvAA als een logisch vervolg op ‘Beter in beeld’ ontwikkelde. U kunt de trainingen ook beide volgen. De training ‘Beter in onderhandelen’ beslaat een dag en kost € 310 euro. Tijdens de training gaat u onder andere oefenen in rollenspellen. In 2019 vindt de training plaats op de volgende drie data:

  • vrijdag 21 juni
  • woensdag 16 oktober
  • vrijdag 22 november

De training wordt afwisselend gegeven door Remco Heukels of Desiree van den Broek.

Lees meer over deze training en/of schrijf u nu in!