skip to Main Content

LAD-trainingen in 2021

Vanwege de COVID-19 pandemie konden onze positioneringstrainingen het afgelopen jaar diverse keren niet doorgaan. We hopen dat u er in 2021 wél volop gebruik van kunt maken. De trainingsdata voor zowel ‘Beter in beeld’ als ‘Beter in onderhandelen’ zijn intussen bekend en de inschrijving is geopend.

Schrijf u in voor de training Beter in beeld
Schrijf u in voor de training Beter in onderhandelen

De afgelopen jaren volgden heel wat artsen en zorgprofessionals de LAD-training ‘Beter in beeld’ en/of de verdiepingstraining ‘Beter in onderhandelen’, die beide draaien om de vraag hoe u uw invloedssfeer in uw werk kunt vergroten; of dat nou in de relatie arts-patiënt, arts-collega of arts-leidinggevende is. Vanwege het succes worden beide trainingen in 2021 ook weer aangeboden tegen een aantrekkelijk LAD-tarief van 390 euro per training. Vanwege het oefenen in rollenspellen vinden beide trainingen fysiek (en dus niet online) plaats bij het NBC Congrescentrum in Nieuwegein; een locatie waar trainingen volledig conform de coronarichtlijnen kunnen worden georganiseerd. Mocht een fysieke sessie t.z.t. nog niet mogelijk zijn, dan laten we dat de deelnemers z.s.m. weten.

Beter in beeld

Hoe krijgt u uw collega’s mee bij een voorstel om anders te roosteren? Hoe zorgt u dat uw raad van bestuur u bij strategische beslissingen betrekt? Dat soort vraagstukken vormt de basis voor de training ‘Beter in beeld’, die de LAD al sinds 2013 samen met VvAA aanbiedt en die gemiddeld met een 8,5 wordt gewaardeerd. Tijdens de training leert u wat uw kernkwaliteiten zijn en hoe u die kunt inzetten om uw invloedssfeer te vergroten in het contact met uw collega’s, patiënten en bestuurders. De training beslaat één dag en is interactief van opzet. In 2021 vindt de training plaats op de volgende vier data:

  • 13 april
  • 23 juni
  • 10 september
  • 2 december

De training wordt gegeven door Mascha de Ridder en Remco Heukels.

Beter in onderhandelen

Van leden die de afgelopen jaren ‘Beter in beeld’ hebben gevolgd, krijgen we regelmatig te horen dat ze behoefte hebben aan een verdiepingsslag: hoe maak je je punt met behoud van de relatie en hoe onderhandel je nou effectief? Daarover gaat de training ‘Beter in onderhandelen’, die VvAA als een logisch vervolg op ‘Beter in beeld’ ontwikkelde. U kunt de trainingen ook beide volgen. De training ‘Beter in onderhandelen’ beslaat een dag en als LAD-lid betaalt u een sterk gereduceerd tarief. Tijdens de training gaat u onder andere oefenen in rollenspellen. In 2021 vindt de training plaats op de volgende twee data:

  • 21 mei 2021
  • 10 november 2021

De training wordt gegeven door Desiree van den Broek.