skip to Main Content

Training ‘Beter in beeld’

De afgelopen jaren volgden heel wat artsen en zorgprofessionals de LAD-training ‘Beter in beeld’ en ook de verdiepingstraining ‘Beter in onderhandelen’ kan op veel belangstelling rekenen. Vanwege het succes worden beide trainingen in 2022 opnieuw aangeboden tegen een speciaal LAD-tarief.

Beter in beeld

Hoe krijg je je collega’s mee bij een voorstel om anders te roosteren? Hoe zorg je dat je raad van bestuur je bij strategische beslissingen betrekt? Dat soort vraagstukken vormt de basis voor de training ‘Beter in beeld’, die de LAD al sinds 2013 samen met VvAA aanbiedt en die gemiddeld met een 8,5 wordt gewaardeerd. Tijdens de training leert je wat je kernkwaliteiten zijn en hoe je die kunt inzetten om je invloedssfeer te vergroten in het contact met je collega’s, patiënten en bestuurders. De training beslaat één dag, kost € 450 per persoon en is interactief van opzet. De training wordt in 2022 gegeven op de volgende data: dinsdag 17 mei en vrijdag 16 september.
De training wordt gegeven door Mascha de Ridder en Remco Heukels.
Lees meer over deze training.

Lees ook meer over onze training Beter in onderhandelen.

    Aanmeldingsformulier 'Beter in beeld'

    Geslacht *    Datum training *

    Ik ga akkoord met een bedrag van € 450 voor de training 'Beter in beeld'

    Door gebruik te maken van dit formulier ga je akkoord met de opslag en verwerking van je gegevens door deze website. Lees hierover meer in ons Privacy Statement.