skip to Main Content

Training ‘Beter in beeld’

De afgelopen jaren volgden heel wat artsen en zorgprofessionals de LAD-training ‘Beter in beeld’ en ook de verdiepingstraining ‘Beter in onderhandelen’ kan op veel belangstelling rekenen. Vanwege het succes worden beide trainingen in 2021 opnieuw aangeboden tegen een speciaal LAD-tarief.

Beter in beeld

Hoe krijgt u uw collega’s mee bij een voorstel om anders te roosteren? Hoe zorgt u dat uw raad van bestuur u bij strategische beslissingen betrekt? Dat soort vraagstukken vormt de basis voor de training ‘Beter in beeld’, die de LAD al sinds 2013 samen met VvAA aanbiedt en die gemiddeld met een 8,5 wordt gewaardeerd. Tijdens de training leert u wat uw kernkwaliteiten zijn en hoe u die kunt inzetten om uw invloedssfeer te vergroten in het contact met uw collega’s, patiënten en bestuurders. De training beslaat één dag, kost € 390 per persoon en is interactief van opzet. De training wordt in 2021 gegeven op de volgende data: dinsdag 13 april, woensdag 23 juni, vrijdag 10 september en donderdag 2 december.
De training wordt gegeven door Mascha de Ridder en Remco Heukels.
Lees meer over deze training.

Lees ook meer over onze training Beter in onderhandelen.

    Aanmeldingsformulier 'Beter in beeld'

    Geslacht *    Datum training *

    Ik ga akkoord met een bedrag van € 390 voor de training 'Beter in beeld'

    Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Lees hierover meer in ons Privacy Statement.