skip to Main Content

Nieuw ledenraadslid voor aios huisartsgeneeskunde

Jannes Sipkens vertegenwoordigt vanaf nu de aios huisartsgeneeskunde in de LAD-ledenraad. Sipkens vervult daarmee de vacature die ontstond vanwege het vertrek van José van der Velden.

De ledenraad van de LAD bestaat uit 18 kiesgroepen, zodat alle ledengroepen goed zijn aangesloten op en betrokken worden bij het beleid van de LAD. Met de ledenraadsleden praten en brainstormen we drie à vier keer per jaar over onze koers en strategie. Een ledenraadslid wordt gekozen voor een periode van vier jaar en is eenmaal herkiesbaar.

Jannes Sipkens

Het nieuwe ledenraadslid Jannes Sipkens is tweedejaars aios huisartsgeneeskunde en daarnaast penningmeester van LOVAH, de arts-assistentenvereniging voor huisartsen in opleiding. “Ik wil me inzetten voor goede arbeidsvoorwaarden voor aios huisartsgeneeskunde en ben vanuit LOVAH ook betrokken bij de cao-onderhandelingen. Ik denk dat mijn ervaring als penningmeester voor een kritische blik op het financiële reilen en zeilen van een organisatie heeft gezorgd en dat deze van pas kan komen. Ik kijk uit naar een goede samenwerking met de LAD en SBOH.”

Meer weten over onze ledenraad? Bekijk hier het overzicht van alle kiesgroepen en ledenraadsleden.