skip to Main Content

Nieuwe website LAD

 

De LAD heeft vandaag een compleet vernieuwde website gelanceerd. De site draait niet alleen in een nieuw jasje, maar leden kunnen ook sneller en gerichter informatie vinden over wat de LAD voor hen doet.

Waar bezoekers op de oude site vaak lang moesten doorklikken om informatie te vinden over hun cao of over de diensten van de LAD, is op de nieuwe site in één oogopslag duidelijk wie de LAD is en wat ze doet. In vier overzichtelijke blokken op de homepage zijn alle activiteiten van de LAD prominent zichtbaar, zoals de juridische dienstverlening van het Kennis- en dienstverleningscentrum, de onderhandelingen voor goede arbeidsvoorwaarden in cao’s en de ledenvoordelen (zoals een gratis verzekering voor aanvullende beroepsaansprakelijkheid, rechtsbijstand bij arbeidszaken en klacht- en tuchtrecht).
Daarnaast zijn op de nieuwe site de belangrijkste beleidsthema’s te zien, waarbij per thema wordt aangegeven wat de LAD op dat terrein doet.

De nieuwe site is qua techniek ook een stuk geavanceerder. Zo schaalt de nieuwe site goed mee in mobiele devices, zijn er koppelingen gemaakt met het LinkedIn-, Twitter- en YouTube-account van de LAD en vertelt een aantal LAD-medewerkers in korte filmpjes wat ze in de dagelijkse praktijk doen.

Het besloten gedeelte van de site, waar LAD-leden hun gegevens kunnen inzien, is voortaan te benaderen via een mijnLAD-omgeving.