skip to Main Content

Praten over dementie bij ‘Human Forever’

Ben je geneeskundestudent, basisarts of aios ouderengeneeskunde en wil je meer weten over hoe de wereld omgaat met mensen die lijden aan dementie? Kom dan naar de filmavonden op 28 of 30 november waar de meeslepende documentaire ‘Human Forever’ van regisseur Teun Toebes wordt getoond.

De 24-jarige Toebes woont al jaren op een gesloten afdeling in een verpleeghuis. In deze documentaire maakt hij een avontuurlijke reis van drie jaar waar hij samen met zijn vriend Jonathan diverse continenten bezoekt en op zoek gaat naar hoe we wereldwijd nu en in de toekomst met de ziekte dementie moeten omgaan. Zijn missie is de kwaliteit van leven van mensen met dementie te verbeteren.

Aangeboden door SOON

De filmavonden zijn speciaal georganiseerd om geneeskundestudenten, basisartsen en aios ouderengeneeskunde samen te brengen en te praten over dementie, aangeboden door Samenwerkende Opleidingen tot specialist Ouderengeneeskunde Nederland (SOON) – een samenwerkingsverband van de vijf opleidingsinstituten ouderengeneeskunde.

Aanmelden

Op 28 en 30 november vinden filmavonden plaats. De toegang is gratis. Aanmelden kan via de website van Ouderengeneeskunde.nu. Ook vind je er meer informatie over het programma, de locaties en tijden.