skip to Main Content

Startalsarts.nl helpt artsen op weg bij het begin van hun loopbaan

Welk specialisme past bij jou? Ga je in het ziekenhuis werken of daarbuiten? Heeft promoveren zin? En hoe regel je je BIG-registratie en andere zaken? Het antwoord op deze en nog veel meer andere vragen vind je op Startalsarts.nl, de nieuwe website voor geneeskundestudenten die bijna klaar zijn met hun opleiding en artsen die op het punt staan om te starten.

De website is een initiatief van de KNMG, LAD en De Jonge Specialist, die merken dat veel jonge artsen op zoek zijn naar een antwoord op dit soort vragen. Alle informatie is er wel, maar stond nog niet op één gezamenlijke plek. Met de website willen de drie belangenorganisaties (bijna) artsen helpen bij de start van hun loopbaan. Naast informatie bevat de site ook tips en adviezen van jonge artsen die al een stap verder zijn en die in vlogs vertellen welke keuzes zij hebben gemaakt en waarom.

Startalsarts.nl is een website in ontwikkeling. Heb je vragen of heb je input voor de website? Of wil je zelf een leuk vlogje aanleveren? Mail ons via info@startalsarts.nl.
Volg Startalsarts.nl ook op LinkedInInstagram en Twitter.