skip to Main Content

Vacature: infodesk medewerker

 

We zijn op zoek naar een infodesk medewerker voor het Kennis- en dienstverleningscentrum, de afdeling voor juridische dienstverlening van de Federatie Medisch Specialisten en de LAD. Het gaat om een functie van 32 tot 40 uur per week. 

Veel contactmomenten, geen dag is hetzelfde

Je bent het eerste aanspreekpunt voor leden met een vraag binnen een juridische context. Deze handel je, waar mogelijk, direct af op basis van de beschikbare kennisdatabank. Is de vraag te specialistisch, dan verwijs je door naar een jurist, een beleidsadviseur of een cao-onderhandelaar. Je registreert de contactmomenten, zorgt voor een adequate dossiervoering en signaleert en bewaakt daarbij de termijnen. De kennisdatabank, met informatie over diverse juridische thema’s en beleidsterreinen, houd je samen met je collega’s actueel. Je zorgt er dan ook voor dat je inhoudelijke kennis up to date is.

Je werkt in een team samen met collega’s in een dynamische omgeving. Vanuit de expertise en inzichten die je meebrengt, draag je bij aan een optimale juridische dienstverlening.

Een bevlogen professional

Ben jij evenwichtig, samenwerkingsgericht en bevlogen? Ben je daarnaast stressbestendig, flexibel en weet je van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! We letten tijdens de selectie op de volgende punten:

  • Hbo werk- en denkniveau (gewenst);
  • juridische achtergrond;
  • minimaal 1 jaar relevante werkervaring op een (juridische) helpdesk;
  • ruime ervaring met MS Office en bij voorkeur ook met AFAS;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • affiniteit met de gezondheidszorg.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een dienstverband bij de LAD met een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris voor deze functie bedraagt minimaal € 3.000,- tot maximaal € 4.102,- (o.b.v. een fulltime dienstverband, afhankelijk van niveau en ervaring).

Informatie en sollicitatie

Je kunt informatie over de functie opvragen bij Daphne Huskens, teamleider infodesk, 06 53 68 70 35. Je reactie zien wij graag voor 29 november 2019 tegemoet. De eerste selectieronde vindt plaats in de week van 6 december 2019. Je kunt je sollicitatie, met zowel een motivatiebrief als een cv als bijlage, mailen naar mevrouw drs. C. van den Brekel, directeur van de LAD, via hr@lad.nl.

Bemiddeling en acquisitie door derden of zzp’ers wordt niet op prijs gesteld en hier wordt niet op gereageerd.