skip to Main Content

Vacature: infodeskmedewerker voor Kennis- en dienstverleningscentrum

De Federatie Medisch Specialisten en de LAD zijn op zoek naar een infodeskmedewerker (32-36 uur per week), die zorgt voor de eerstelijns beantwoording van vragen die binnenkomen bij het Kennis- en dienstverleningscentrum. Interesse of ken je een potentieel geïnteresseerde? Lees dan meer over de vacature.

De werkzaamheden vallen onder het Kennis- en dienstverleningscentrum, een samenwerkingsverband tussen de LAD en de Federatie. Het Kennis- en dienstverleningscentrum biedt juridische dienstverlening aan de leden van de LAD en aangeslotenen van de Federatie.

Veel contactmomenten, geen dag is hetzelfde

Je bent het eerste aanspreekpunt voor leden. Vragen handel je, waar mogelijk, direct af op basis van de beschikbare kennisdatabank. Is de vraag te specialistisch, dan verwijs je door naar een jurist, beleidsadviseur of cao-onderhandelaar. Je ondersteunt juristen, registreert de contactmomenten en zorgt voor een adequate dossieradministratie waarbij je de termijnen signaleert en bewaakt. De kennisdatabank, met informatie over diverse juridische thema’s en beleidsterreinen, houd je samen met je collega’s actueel. Je zorgt ervoor dat je inhoudelijke kennis actueel is.

Je werkt in een team samen met collega’s in een dynamische omgeving. Je hebt intensief contact met onze leden. Vanuit een generalistische kennis van de organisaties, leden en hun werkveld, draag je bij aan een optimale juridische dienstverlening.

Een bevlogen collega

Ben je leergierig, stressbestendig, flexibel en weet je van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! We letten tijdens de selectie op de volgende punten:

  • hbo werk- en denkniveau ;
  • sterk in klantcontact, zowel telefonisch als schriftelijk;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • ICT-vaardig;
  • belangstelling in een juridische werkomgeving;
  • goede samenwerker;
  • affiniteit met de gezondheidszorg en ruime levenservaring is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Wij starten in eerste instantie met een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar (met intentie tot een vast dienstverband bij goed functioneren) bij de LAD. Daarnaast bieden we een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris voor deze functie bedraagt minimaal € 3.733,- tot maximaal € 4.975,- o.b.v. een 40-urige werkweek en is afhankelijk van niveau en ervaring.

Informatie en sollicitatie

Voor verdere informatie verwijzen wij naar www.lad.nl. Je kunt informatie over de functie opvragen bij jurist Daphne Huskens, 06 53 68 70 35.
Geïnteresseerd? Dan zien wij  jouw cv en motivatie graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar mevrouw drs. C. van den Brekel, directeur van de LAD, via hr@lad.nl.

Wij hanteren geen sluitingsdatum voor deze vacature; deze wordt gesloten bij het vinden van een geschikte kandidaat. Wij voorzien binnengekomen reacties zo snel mogelijk van een terugkoppeling.

Bemiddeling en acquisitie door derden of zzp’ers wordt niet op prijs gesteld en hier wordt niet op gereageerd.