skip to Main Content

Vacature: LAD zoekt online communicatieadviseur

Weet jij precies hoe je je doelgroep online bereikt en heb je affiniteit met de zorgsector? Misschien is deze vacature dan iets voor jou! De LAD zoekt een enthousiaste Online communicatieadviseur (32 – 40 uur). In deze uitdagende en veelzijdige functie draag je bij aan de belangenbehartiging van artsen en denk je mee over de vraag hoe we (aankomende) artsen het beste online kunnen bereiken. Je adviseert de directie, onderhandelaars en juristen die bij de LAD werken en houd je zowel bezig met de online strategie als uitvoering.

Wat ga je doen?

Je ontwikkelt een online communicatiestrategie en gaat je onder andere bezighouden met het professionaliseren van de social media-kanalen van de LAD. Daarnaast denk je mee over een strategische inzet van onze website en andere communicatiemiddelen, zoals podcasts en video’s. Je schrijft artikelen voor nieuwsbrieven, plaatst content op websites en monitort online en social media. Je schakelt dagelijks met de communicatiecollega’s in het team en met de samenwerkingspartners van de LAD, waaronder De Jonge Specialist.

Wat verwachten we van je?

Je bent een veelzijdige communicatieadviseur met minimaal drie jaar ervaring in online middelen. Het ontwikkelen van een communicatiestrategie is voor jou een uitdaging, en je rolt die strategie met evenveel plezier uit. Je hebt een scherpe pen en schrijft klantgericht. Je weet hoe je een webtekst SEO-proof maakt en social media kent geen geheimen voor jou. Je bent creatief, hebt oog voor politiek-maatschappelijke belangen en kunt goed samenwerken. Onder dynamische omstandigheden houd je het hoofd koel en kun je snel schakelen en prioriteiten stellen. Een afgeronde hbo- of wo-opleiding op het gebied van communicatie is een must.

Wat stellen we daar tegenover?

Een veelzijdige functie in een informele, collegiale werksfeer met een marktconform salaris (afhankelijk van niveau en ervaring (minimaal € 4.445,= en maximaal € 5.729,=), plus een maandsalaris vakantietoeslag en 2¼ eindejaarsuitkering. Je werkt in een communicatieteam met vier andere collega’s. De lijnen in onze organisatie zijn kort en informeel.

Over de LAD

De Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband (LAD) is de werknemersorganisatie voor (aankomende) artsen in dienstverband en behartigt onder andere de belangen van medisch specialisten, specialisten ouderengeneeskunde, huisartsen, jeugdartsen en artsen in opleiding. De LAD behartigt de werknemersbelangen van haar achterban. Ze zit aan relevante cao-tafels in de zorg. De LAD is gevestigd in Utrecht; het bureau heeft 45 medewerkers.

Geïnteresseerd?

Stuur dan vóór 10 november je motivatie met cv aan drs. Caroline van den Brekel (directeur FBZ en LAD), Postbus 20058, 3502 LB Utrecht of per e-mail naar hr@lad.nl. De eerste gespreksronde staat gepland op dinsdagmiddag 15 november. Het tweede gesprek vindt plaats op vrijdagochtend 25 november. Heb je behoefte aan meer informatie, neem dan contact op met Marjolein Dekker, teamleider Communicatie, via 088-13 44 100.