skip to Main Content

Vacature onderhandelaar arbeidsvoorwaarden

Ben jij een deskundige belangenbehartiger op het gebied van arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden en arbeidsmarkt en ligt je hart bij de zorgsector? Misschien is deze vacature dan iets voor jou! Voor het gezamenlijke bureau van werknemersorganisatie FBZ en de Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband (LAD) zoeken we een enthousiaste Onderhandelaar Arbeidsvoorwaarden (40 uur).

Wat ga je doen?

Je behartigt adequaat de sociaaleconomische belangen van artsen in dienstverband en een brede groep hoogopgeleide zorgprofessionals aan verschillende cao- en andere overlegtafels in de zorg. Je schakelt met aangesloten verenigingen, samenwerkingspartners en verbindt de belangen van de leden en bent voor hen een zichtbare, toonaangevende en proactieve onderhandelaar.

Wat verwachten we van je?

Je bent een veelzijdige onderhandelaar met minimaal drie jaar ervaring en een uitstekende netwerker. Je beweegt makkelijk in een complex veld en bedenkt oplossingen voor de wensen en belangen van onze brede achterban. Je bent in staat mensen te verbinden, met een duidelijk resultaat voor ogen. Het bedenken van een onderhandelingsstrategie is voor jou een uitdaging, maar je voert die strategie ook met evenveel plezier uit. Je bent behendig in het inschatten en formuleren van mogelijkheden in onderhandelingen, in het aangaan van relaties en verwerven van posities die voor de leden van belang zijn. Je bent creatief, hebt oog voor politiek-maatschappelijke belangen en werkt goed samen. Onder dynamische omstandigheden houd je het hoofd koel en kun je snel schakelen en prioriteiten stellen. Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau.

Wat stellen we daar tegenover?

Een veelzijdige, zelfstandige functie in een informele, collegiale werksfeer met een marktconform salaris (afhankelijk van niveau en ervaring min. € 5.600,= en max. € 7.117,=), plus een maandsalaris vakantietoeslag en 2¼% eindejaarsuitkering. Je werkt in een team met negen onderhandelaars. De lijnen in onze organisatie zijn kort en informeel, zodat je snel kunt schakelen.

Over FBZ en de LAD

FBZ is de vakbond voor hoogopgeleide zorgprofessionals, waaronder psychologen, artsen, fysiotherapeuten en orthopedagogen. Bij FBZ zijn tal van beroepsverenigingen aangesloten, waaronder de Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband (LAD). De LAD is de werknemersorganisatie voor (aankomende) artsen in dienstverband en behartigt onder andere de belangen van medisch specialisten, specialisten ouderengeneeskunde, huisartsen, jeugdartsen, artsen in opleiding en een aantal aanverwante beroepsgroepen, zoals klinisch chemici en ziekenhuisapothekers. FBZ en de LAD houden zich beide bezig met de werknemersbelangen van hun achterban. Ze zitten aan relevante cao-tafels in de zorg. Het gezamenlijke bureau van FBZ en de LAD is gevestigd in Utrecht; het bureau heeft 45 medewerkers.

Geïnteresseerd?

Stuur dan vóór 16 september je motivatie met cv aan drs. Caroline van den Brekel (directeur FBZ en LAD), postbus 20058, 3502 LB Utrecht of per e-mail naar hr@fbz.nl. De eerste gespreksronde staat gepland op woensdag 21 september (middag). Het tweede gesprek vindt plaats op dinsdag 27 september (middag). Heb je behoefte aan meer informatie, neem dan contact op met Rob Koster, Hoofd Collectieve Belangenbehartiging via 088-13 44 111.