skip to Main Content

Vacature: organisatie assistent

 

We zijn op zoek naar een organisatie assistent met uitstekende ICT-vaardigheden voor 40 uur per week. Interesse? Lees dan de vacaturetekst. Reageren kan tot 4 april.

Functieomschrijving

In deze uitdagende en veelzijdige functie bied je secretariële, organisatorische en administratieve ondersteuning aan directie, juristen, onderhandelaars en andere collega’s. Je bent het eerste aanspreekpunt voor collega’s en stakeholders van twee verenigingen, LAD en FBZ.

Je verstuurt facturen voor de afdeling Rechtshulp van FBZ en kunt nieuwe vragen voor deze afdeling gedegen en met empathie doorgeleiden en registreren. Tussendoor draai je je hand niet om voor een digitale ledenraadpleging, beoordeel en beantwoord je de binnengekomen mail in diverse mailboxen op relevantie en urgentie en beantwoord je de telefoontjes die binnenkomen.

Ledenbeheer is ook een belangrijk onderdeel; je bent medeverantwoordelijk voor de juiste aanlevering en verwerking van de ledenbestanden van de verenigingen die zijn aangesloten bij FBZ. Je hebt daarom een meer dan goede kennis van Excel en het werken met andere Office-programma’s en CRM-systemen is voor jou geen probleem.

Als ‘kers op de taart’ zien wij onze nieuwe collega ook de P&O-taken vervullen zoals het onderhouden van de leasecontracten, het opstellen van arbeidsovereenkomsten en functieprofielen. Je krijgt hierbij ondersteuning vanuit de afdeling P&O. Een echte vraagbaak!

Functie-eisen

Is deze functie jou op het lijf geschreven en voldoe je aan de volgende eisen? Dan zoeken wij jou!

  • Afgeronde hbo-opleiding;
  • Je hebt een proactieve en dienstverlenende instelling;
  • Zelfstandig werken met een leergierige houding is voor jou niet vreemd;
  • Je vindt het leuk om te structureren en nieuwe projecten aan te gaan;
  • Je kunt snel schakelen en prioriteiten stellen en communicatief ben je zeer vaardig.

Wat bieden wij jou?

  • Een veelzijdige functie in een informele, collegiale werksfeer op een open werkvloer;
  • Een marktconform salaris (€ 3.000,- tot maximaal € 4.102,-, afhankelijk van niveau en ervaring);
  • Een maandsalaris vakantietoeslag en 2¼ % eindejaarsuitkering;
  • Wij bieden een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid.

Geïnteresseerd?

Stuur dan vóór 4 april a.s. je motivatie met cv aan drs. Caroline van den Brekel (directeur FBZ en LAD) naar hr@lad.nl. De eerste gespreksronde staat gepland op 10 april 2019. Het tweede gesprek vindt in de week daarop plaats. Heb je behoefte aan meer informatie, neem dan contact op met Daniël Reinsma, teamleider secretariaat en ledenbeheer, via 088-13 44 100.

Bedrijfsprofiel

FBZ is de werknemersorganisatie voor medici, paramedici en andere hoogopgeleide zorgprofessionals. Bij FBZ zijn tal van (beroeps)verenigingen aangesloten, die samen zo’n 32.000 leden vertegenwoordigen. Een van de organisaties die bij FBZ is aangesloten, is de Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband (LAD). De LAD is de werknemersorganisatie voor (aankomende) artsen in dienstverband en heeft circa 35.000 leden.

Zowel FBZ als de LAD sluiten cao’s en behartigen de werknemersbelangen in de breedste zin van het woord. Het gezamenlijke bureau van FBZ en de LAD is gevestigd in Utrecht en telt zo’n 32 medewerkers.