skip to Main Content

Vacature projectmedewerker

Ter versterking van het projectteam ‘Gezond en veilig werken’ is de LAD op zoek naar een initiatiefrijke en enthousiaste projectmedewerker voor 32-40 uur per week. Reageren kan tot 8 september.

Wat ga je doen?

De LAD is in 2019 het project Gezond en veilig werken gestart. Onderdeel van dit project is het draaien van pilots in diverse zorginstellingen, om te kijken hoe het met het werkklimaat van artsen is gesteld en welke verbeteringen mogelijk zijn. Als projectmedewerker ondersteun je de projectleider en verricht je de volgende werkzaamheden:

 • Je helpt de projectleider met het opstellen van de projectplanning en werkt diverse projectplannen uit aan de hand van de suggesties die je hiervoor van de projectleider krijgt.
 • Je bewaakt de projectvoortgang en schakelt met in- en externe partijen om eventuele knelpunten tijdig te signaleren.
 • Je denkt proactief mee om projecten verder te brengen of breder uit te rollen.
 • Je woont bijeenkomsten bij met artsen in zorginstellingen en maakt hier verslagen van.
 • Je verricht administratieve werkzaamheden binnen het project en zorgt onder andere voor duidelijke projectrapportages en het archiveren/beheren van relevante informatie.
 • Je stemt je werkzaamheden intern af met de projectleider en directeur en onderhoudt contact met alle projectbetrokkenen.

Wie zoeken wij?

 • We zoeken een enthousiaste collega die goed kan plannen/organiseren en coördineren, en die initiatief durft te nemen om (verbeter)ideeën voor te stellen.
 • Je hebt een hbo werk- en denkniveau en ervaring met projectmatig werken.
 • Je kunt zelfstandig werken, maar vindt het ook leuk om in verenigings-/teamverband te werken.
 • Je bent resultaatgericht, kunt goed prioriteren en bent communicatief vaardig.
 • Je bent flexibel en bereid deel te nemen aan vergaderingen buiten kantooruren in de avonden.
 • Je beheerst diverse MS Office-applicaties, zoals Word, Excel en PowerPoint, en bent snel wegwijs in andere systemen.

Wat bieden wij?

Een afwisselende baan in een professionele maar informele werkomgeving. Wij starten in eerste instantie met een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar met uitzicht op verlenging bij goed functioneren. Daarnaast bieden we een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris voor deze functie is afhankelijk van niveau en ervaring (min. € 3.118,- en max. € 4.264,-) o.b.v. een 40-urige werkweek.

Informatie en sollicitatie

Je kunt informatie over de functie opvragen bij Romy Steenbeek, Projectleider Gezond en veilig werken, via 088 – 13 44 100. Je reactie zien wij graag uiterlijk 8 september 2021 tegemoet. Je kunt je sollicitatie, met zowel een motivatiebrief als een cv als bijlage, mailen naar mevrouw C. van den Brekel, directeur van de LAD, via hr@lad.nl. De eerste gespreksronde is gepland op dinsdag 14 september (ochtend) en de tweede ronde op donderdag 16 september (middag).

Bemiddeling en acquisitie door derden of zzp’ers wordt niet op prijs gesteld en hier wordt niet op gereageerd.