skip to Main Content

Vacature: secretaresse met uitstekende digitale vaardigheden

 

Samen met FBZ is de LAD op zoek naar een secretaresse met uitstekende digitale vaardigheden voor 16-24 uur per week. Interesse? Lees dan de vacaturetekst. Reageren kan tot 25 november

Functieomschrijving

In deze veelzijdige functie bied je secretariële, organisatorische en administratieve ondersteuning aan directie, juristen, onderhandelaars en andere collega’s. Je bent het eerste aanspreekpunt voor collega’s en stakeholders van beide verenigingen. Je werkt nauw samen in een team met vier collega’s.
Officeprogramma’s zoals Outlook, Word en Excel hebben voor jou geen geheimen. Ook draai je je hand niet om voor het programmeren van een digitale enquête. Je beoordeelt binnengekomen mail in diverse mailboxen op urgentie en beantwoordt telefoontjes op een klantvriendelijke manier.
Voor het bestuur en de algemene vergadering van FBZ bereid je de planning en agenda voor. Je zorgt voor verzending van de vergaderstukken, maakt een verslag van de vergadering en bewaakt de opvolging van de actiepunten. Verder stel je facturen op voor de afdeling Rechtshulp van FBZ en geleidt nieuwe vragen voor deze afdeling adequaat en met empathie door naar onze juristen.

Functie-eisen

Is deze functie jou op het lijf geschreven en voldoe je aan de volgende eisen? Dan zoeken wij jou!

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt een proactieve en dienstverlenende instelling;
  • Zelfstandig en samenwerken met een leergierige houding is jou niet vreemd;
  • Je bent klantgericht en vindt het leuk om te structureren en nieuwe projecten aan te gaan;
  • Je kunt snel schakelen en prioriteiten stellen en communicatief ben je zeer vaardig.

Wat bieden wij jou?

  • Een veelzijdige functie in een informele, collegiale werksfeer op een open werkvloer;
  • Een marktconform salaris (€ 3.000,- tot maximaal € 4.102,- o.b.v. een fulltime dienstverband, afhankelijk van niveau en ervaring);
  • Een maandsalaris vakantietoeslag en 2¼ % eindejaarsuitkering;
  • Wij bieden een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid.

Geïnteresseerd?

Stuur dan vóór 25 november a.s. je motivatie met cv aan drs. Caroline van den Brekel (directeur LAD en FBZ) naar hr@lad.nl. De eerste gespreksronde staat gepland op donderdag 28 november. Het tweede gesprek vindt in de week daarop plaats. Heb je behoefte aan meer informatie, neem dan contact op met Daniël Reinsma, teamleider secretariaat en ledenbeheer, via 088-13 44 100.

Bemiddeling en acquisitie door derden of zzp’ers wordt niet op prijs gesteld en hier wordt niet op gereageerd.