skip to Main Content

Vacature verenigings- en beleidsadviseur

De LAD is samen met De Jonge Specialist (DJS) en De Geneeskundestudent op zoek naar een doortastende en initiatiefrijke verenigings- en beleidsadviseur, die het gezamenlijke beleidsteam komt versterken bij de activiteiten voor jonge (aankomende) artsen. Het gaat om een functie van 32-40 uur per week.

Wat ga je doen?

Je stippelt beleid uit voor jonge artsen, denkt mee over de strategie om hen te ondersteunen en houd je ook bezig met de uitvoering daarvan. Daarnaast ondersteun je het bestuur van De Geneeskundestudent, zit je in diverse commissies en onderhoud je het contact met relevante personen en organisaties in ons netwerk. We zoeken iemand die zowel strategisch als uitvoerend sterk in het zadel zit en die bovenal boordevol ideeën zit!

Wat zijn je werkzaamheden?

  • Je draagt op een effectieve en efficiënte manier bij aan de beleidsdoelstellingen van de drie verenigingen.
  • Je bereidt stukken voor de besturen en diverse overleggen inhoudelijk en organisatorisch voor en bewaakt de voortgang daarvan (uitvoering van besluiten, aansturing van projecten, communicatie).
  • Je houdt je bezig met het voorbereiden, opstellen en uitwerken van adviezen, notities, rapporten, standpunten en plannen van aanpak.
  • Je signaleert relevante maatschappelijke, vakinhoudelijke en politieke ontwikkelingen en vertaalt deze naar beleid en projecten.
  • Je vertegenwoordigt de verenigingen bij in- en externe werkgroepen en commissies.
  • Je ontwikkelt en onderhoudt een netwerk met relevante personen en instanties.
  • Je begeleidt en coacht (nieuwe) bestuursleden van De Geneeskundestudent.
  • Je adviseert over de inrichting van interne processen en procedures van De Geneeskundestudent.

Je voert je werkzaamheden uit in overleg met de voorzitters van de commissies of projectgroepen, de voorzitter van De Geneeskundestudent, de ambtelijk secretaris van De Jonge Specialist en de directeur van de LAD.

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste, betrokken en zelfstandige collega die initiatief durft te nemen. Je bent flexibel en bereid ook deel te nemen aan vergaderingen buiten kantooruren in de avonden en weekenden. Je bent communicatief vaardig en hebt ervaring met het schrijven van beleidsdocumenten. Daarnaast ben je resultaatgericht, beschik je over analytische capaciteiten en ben je goed in plannen, organiseren en prioriteren. Je vindt het leuk om in verenigings-/teamverband te werken, je schakelt snel en makkelijk tussen diverse onderwerpen. Je hebt een academisch werk- en denkniveau, met relevante aantoonbare ervaring. Voor deze functie is goede kennis van Microsoft Office een must. Kennis van de gezondheidszorg is een pré.

Wat bieden wij?

Een afwisselende baan met een grote mate van zelfstandigheid in een dynamische en professionele maar informele werkomgeving. Wij starten in eerste instantie met een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op verlenging bij goed functioneren. Daarnaast bieden we een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris voor deze functie is afhankelijk van niveau en ervaring (min € 5.028 en max € 6.340).

Informatie en sollicitatie

Je kunt informatie over de functie opvragen bij Caroline van den Brekel, directeur van de LAD, via 088 – 13 44 100. Je reactie zien wij graag vóór 14 juni 2021 tegemoet. Je kunt je sollicitatie, met zowel een motivatiebrief als een cv als bijlage, mailen naar hr@lad.nl t.a.v. mw C. van den Brekel. De eerste gespreksronde staat gepland op dinsdag 15 juni. Het tweede gesprek vindt plaats op woensdag 23 juni.

Bemiddeling en acquisitie door derden of zzp’ers wordt niet op prijs gesteld en hier wordt niet op gereageerd.