skip to Main Content

Vergroot je invloed met de trainingen ‘Beter in Beeld’ en ‘Beter in onderhandelen’

Hoe zorg je dat je in je zorginstelling ‘aan tafel’ zit als het gaat om het zorginhoudelijke beleid, de roostering of de capaciteit? Dat is de rode draad bij de trainingen ‘Beter in beeld’ en ‘Beter in onderhandelen’. De LAD biedt beide trainingen ook in 2024 weer aan.

De LAD vindt positionering van zorgprofessionals belangrijk vanuit de gedachte dat inspraak niet alleen bijdraagt aan een betere kwaliteit van zorg, maar ook zorgt voor een hoger werkplezier.

Nadruk op kernkwaliteiten

Het begon in 2013 met ‘Beter in beeld’, een training waarbij de nadruk ligt op iemands kernkwaliteiten: waar ben je goed in en hoe kun je die kwaliteiten inzetten om je invloed te vergroten?

“Artsen richten zich vaak het liefst op de patiëntenzorg, maar vergeten wel eens dat er nog een heel speelveld buiten de spreekkamer is waar ze dingen kunnen regelen om hun werk te vergemakkelijken of de kwaliteit van zorg te verbeteren. Hoe opereer je in dat speelveld, wie heb je daarbij nodig en wat is de beste plek om invloed uit te oefenen? We leren deelnemers de juiste weg te bewandelen”, aldus Remco Heukels die de training samen met Mascha de Ridder verzorgt.

Naast ‘Beter in beeld’ is ook een verdiepingstraining ontwikkeld: ‘Beter in onderhandelen’, die nader inzoomt op onderhandelingscompetenties. Beide trainingen duren een gehele dag en ze worden speciaal voor LAD-leden tegen een aantrekkelijk tarief van 475 euro aangeboden. Voor zowel ‘Beter in beeld’ als ‘Beter in onderhandelen’ is accreditatie aangevraagd (6 punten).

Aanmelden?

De training ‘Beter in beeld’ wordt in 2024 op de volgende dagen in de omgeving Utrecht aangeboden: woensdag 13 maart, vrijdag 17 mei, donderdag 12 september en vrijdag 29 november.

‘Beter in onderhandelen’ vindt plaats op donderdag 25 april en woensdag 16 oktober.

Interesse of meteen inschrijven? Kijk op lad.nl/beterinbeeld of lad.nl/beterinonderhandelen