skip to Main Content

Volg de Leergang Management in de Zorg

 

Hoe haalt u het maximale uit uw team als u als arts of zorgprofessional managementtaken krijgt (of al heeft)? Daarover gaat de Leergang ‘Management in de Zorg’, die VvAA dit najaar weer aanbiedt. LAD-leden kunnen de leergang met een aantal aantrekkelijke extra’s volgen.

De leergang start op 24 september en beslaat in totaal negen dagen (24/9, 8/10, 29/10, 12/11, 26/11, 10/12, 7/1, 21/1 en 4/2). Deelnemers leren om het maximale uit hun maatschap, vakgroep of afdeling te halen. Hoe bepaalt u uw strategie? Hoe krijgt u uw medewerkers mee in die strategie? Hoe zet u verschillende leiderschapsstijlen effectief in en hoe bent u effectief in het contact met derden, zoals zorgverzekeraars? Al dat soort elementen komt aan bod.

Opzet leergang

Voorafgaand aan de training vult u een PPA (Persoonlijke Profiel Analyse) in, waarmee u inzicht krijgt in uw kernkwaliteiten en uw drijfveren. Tijdens de eerste trainingsdag wordt toegelicht hoe u de uitkomsten daarvan kunt interpreteren. Uw PPA vormt daarmee een mooi startpunt voor de rest van de leergang, waarbij iedere trainingsdag in het teken staat van een specifiek managementaspect, zoals effectief communiceren, samenwerken en leidinggeven, timemanagement, financiën en projectmanagement.

LAD-voordelen

Als LAD-lid krijgt u een aantal aantrekkelijke extra’s als u zich inschrijft voor de leergang. Zo krijgen LAD-leden niet alleen een korte uitleg over hoe ze hun PPA kunnen interpreteren, maar een volledige PPA-analyse (ter waarde van 195 euro) met een telefonische toelichting. Daarnaast krijgen LAD-leden binnen twee maanden na de laatste leergangdag een individueel coachingsgesprek om te kijken wat de leergang hen heeft opgebracht en wat ze nodig hebben om zich verder te ontwikkelen. De leergang kost 3.995 euro voor VvAA-leden en 4.395 voor niet-VvAA-leden, en levert 40 accreditatiepunten op.

Interesse? Kijk voor meer informatie op www.vvaa.nl/opleidingen/management-in-de-zorg. Via deze pagina kunt u zich ook inschrijven; vermeld in dat geval op het aanmeldformulier dat u LAD-lid bent.