skip to Main Content

Webinar voor aios huisartsgeneeskunde op 15 februari

VvAA en de LAD organiseren op woensdagavond 15 februari van 20.00 tot 21.30 uur het webinar ‘Klaar voor de start? Aan de slag!’, speciaal voor aios huisartsgeneeskunde in de laatste fase van hun opleiding. Tijdens het webinar vertellen we je wat er op je afkomt als je na je opleiding als waarnemer of in loondienst gaat werken.

Als aios huisartsgeneeskunde hun opleiding hebben afgerond, gaan ze vaak als waarnemer aan de slag of in dienstverband werken bij een huisartsenpraktijk of gezondheidscentrum. Hoe zijn de arbeidsvoorwaarden geregeld voor huisartsen in dienstverband? En wat moet je als waarnemer allemaal regelen? Adviseurs van de LAD en VvAA geven praktische tips voor een optimale voorbereiding op de start van je huisartsenloopbaan.

Naast de tips vertellen twee jonge huisartsen over hun ervaringen als waarnemer of als huisarts in dienstverband. En uiteraard krijgen deelnemers de mogelijkheid om vragen te stellen.

Aios huisartsgeneeskunde hebben per mail een uitnodiging ontvangen voor het webinar. Ben je aios huisartsgeneeskunde en heb je de uitnodiging niet ontvangen? Stuur dan een mail naar evenementen@vvaa.nl of bureau@lad.nl.