skip to Main Content

Zin in Zorg: doe mee met de landelijke meetweek van 4 t/m 10 oktober

Zin in Zorg is een beweging van jonge artsen die gaan voor meer werkplezier, meer tijd voor de patiënt en mentaal fitte dokters. Maar hoe fit is iedereen? Hoe vaak neem je pauze? En ga je wel eens op tijd naar huis? Daar willen we alles van weten!

Zin in Zorg team Challenge 4 zet zich in voor meer werkplezier en een positieve hervorming van de werkcultuur. Om inzichtelijk te maken hoe vaak er wordt overgewerkt en hoe de werkweek van jonge dokters er eigenlijk uitziet, organiseert team 4 een landelijke Zin in Zorg Meetweek van 4 tot en met 10 oktober. Een week waarin alle a(n)ios worden opgeroepen hun werkweek anoniem te registreren. We hebben het voor a(n)ios zo gemakkelijk mogelijk gemaakt, er is namelijk  een simpele tool ontwikkeld. Invullen wordt zo een fluitje van een cent. Vullen jij en jouw collega’s (a(n)ios) deze tool een week (anoniem) voor ons in?!

De resultaten van de Meetweek worden tijdens het landelijke Zin in Zorg Event op 27 november bekendgemaakt. Laat je stem horen en meet mee!

www.zininzorg.nl/meetweek

Zin in Zorg is een initiatief van: