skip to Main Content

Inschrijving gestart voor DJS Congres ‘Zorgen voor morgen’ op 4 november

De inschrijving is gestart voor het jaarlijkse congres van De Jonge Specialist (DJS) samen met de LAD, VvAA en de Federatie Medisch Specialisten. Dit jaar vindt het interdisciplinaire congres plaats op zaterdag 4 november in Amersfoort met als thema ‘Zorgen voor morgen’.

Het DJS congres is voor de jonge dokter (aios, anios en arts-onderzoekers) die zich naast medisch inhoudelijk, ook in de breedte wil ontwikkelen. Middels diverse inspirerende lezingen en workshops van o.a. Marcel Levi, Bernhard Leenstra en Hans Rode wordt samen nagedacht over de zorg(verlener) van de toekomst: van innovatie tot zorgen dat je morgen zelf nog een frisse dokter bent. Ook wordt de Opleidingsprijs 2023 uitgereikt aan de beste opleider van Nederland.

Inschrijven

Je kan je inschrijven via de congreswebsite. Leden van De Jonge Specialist betalen een gereduceerd tarief van 60 euro. Niet-leden betalen 150 euro. Let op: voor de eerste 75 aanmeldingen tot 1 september zijn early bird tickets beschikbaar, waarbij de eerste 75 aanmelders 47,50 euro betalen i.p.v. 60 euro.