skip to Main Content

Inschrijving LAD-trainingen gestart

De afgelopen jaren volgden heel wat artsen en zorgprofessionals de LAD-training ‘Beter in beeld’ en/of de verdiepingstraining ‘Beter in onderhandelen’. Vanwege het succes worden beide trainingen in 2020 ook weer aangeboden tegen een aantrekkelijk LAD-tarief. Inschrijven kan vanaf nu!

Beter in beeld

Hoe krijgt u uw collega’s mee bij een voorstel om anders te roosteren? Hoe zorgt u dat uw raad van bestuur u bij strategische beslissingen betrekt? Dat soort vraagstukken vormt de basis voor de training ‘Beter in beeld’, die de LAD al sinds 2013 samen met VvAA aanbiedt en die gemiddeld met een 8,5 wordt gewaardeerd. Tijdens de training leert u wat uw kernkwaliteiten zijn en hoe u die kunt inzetten om uw invloedssfeer te vergroten in het contact met uw collega’s, patiënten en bestuurders. De training beslaat één dag, kost voor u als LAD-lid slechts € 325 en is interactief van opzet. In 2020 vindt de training plaats op de volgende vier data:

  • donderdag 9 april
  • woensdag 20 mei
  • vrijdag 16 oktober
  • dinsdag 8 december

De trainingen worden gegeven door Mascha de Ridder en Remco Heukels.

Lees meer over deze training en/of schrijf u nu in!

Beter in onderhandelen

Van leden die de afgelopen jaren ‘Beter in beeld’ hebben gevolgd, krijgen we regelmatig te horen dat ze behoefte hebben aan een verdiepingsslag: hoe maak je je punt met behoud van de relatie en hoe onderhandel je nou effectief? Daarover gaat de training ‘Beter in onderhandelen’, die VvAA als een logisch vervolg op ‘Beter in beeld’ ontwikkelde. U kunt de trainingen ook beide volgen. De training ‘Beter in onderhandelen’ beslaat een dag en als LAD-lid betaalt u een sterk gereduceerd tarief van slechts € 325 euro. Tijdens de training gaat u onder andere oefenen in rollenspellen. In 2020 vindt de training plaats op de volgende drie data:

  • woensdag 17 juni
  • donderdag 10 december

De training wordt gegeven door Remco Heukels.

Lees meer over deze training en/of schrijf u nu in!