skip to Main Content

Speciale kortingsactie voor webinarreeks ‘Ready, set, arts!’

De LAD en De Jonge Specialist organiseren dit voorjaar de webinarreeks ‘Ready, set, arts: de sleutel voor een vliegende start’, speciaal bedoeld om coassistenten en startende basisartsen op weg te helpen bij de start van hun artsenloopbaan. De reeks bestaat uit drie webinars die in de avond plaatsvinden op maandag 13 mei, woensdag 5 juni en maandag 24 juni. Je kunt je aanmelden voor één avond, twee avonden of de hele reeks bijwonen. Goed nieuws! De eerstvolgende 50 deelnemers die zich aanmelden, krijgen hun ticket nu vanwege een speciale kortingsactie voor een zeer aantrekkelijk tarief: voor deelname betaal je per avond slechts 5 euro; als je alle drie de avonden komt, betaal je slechts een tientje. Wees er dus snel bij en meld je aan! meld je vandaag nog aan.

Vervolgopleiding kiezen

Tijdens de eerste twee webinars verzorgen tal van artsen en relevante organisaties interessante workshops. Zo staat de eerste avond (13 mei) in het teken van een vervolgopleiding kiezen: hoe bepaal je welk specialisme bij jou past? Ga je binnen de ziekenhuismuren werken of juist daarbuiten? Welke mogelijkheden zijn er? Je kunt onder andere workshops volgen over het werken in een ziekenhuis, de huisartsen- en ouderenzorg, ggz en sociale geneeskunde. En ben je nieuwsgierig hoe je die felbegeerde opleidingsplek in het ziekenhuis krijgt, of promoveren iets voor jou is en wat je aan een traineeship hebt? Ook daarover organiseren we workshops.

Loopbaan

De tweede avond (5 juni) staat in het teken van je loopbaan(ontwikkeling). Je kunt onder andere workshops volgen over effectief solliciteren, sprankelend spreken, fouten maken en het draaien van je eerste (nacht)dienst. Je krijgt praktische tips waar je je hele loopbaan wat aan hebt.

Speeddaten

Tijdens de derde avond (24 juni) kun je speeddaten met maar liefst drie artsen naar keuze uit een groot aantal specialismen. Ben jij benieuwd hoe een dag van een kinderarts, chirurg, arts voor verstandelijk gehandicapten, vertrouwensarts of specialist ouderengeneeskunde er uitziet? Meld je dan aan voor de speeddates!

Ticketprijzen

De webinars vinden alle drie plaats van 19.30 tot 21.15 uur. Tijdens de eerste twee avonden kun je twee workshops naar keuze volgen. Tijdens de derde avond kun je speeddaten met drie verschillende artsen. Ben jij er snel bij en koop jij als een van de eerste 50 volgende deelnemers een ticket? Dan krijg je die bijna cadeau! Als lid van DJS/de LAD of De Geneeskundestudent betaal jij namelijk nog maar 5 euro per avond (i.p.v. 15 euro) en voor drie avonden betaal je slechts een tientje (in plaats van 30 euro). Voor niet-leden bedragen de ticketprijzen 7,50 per avond en 20 euro voor alle drie de avonden, dus wijs geïnteresseerde coassistenten startende basisartsen, anios of arts-onderzoekers in jouw netwerk die niet lid zijn ook gerust op deze kortingsactie!

De webinars worden georganiseerd door DJS en de LAD en onder andere mogelijk gemaakt door de KNMG, BKV, DoctorConnect, SOON, Locum Consult, Start als arts, Corparis en Next Level Dokter.