skip to Main Content

Mooi gratis aanbod voor ziekenhuiswerknemers voor een juiste werk-privé balans

Het is voor zorgprofessionals steeds uitdagender alle ballen in de lucht te houden. Daarom zetten sociale partners in arbeidsmarktfonds StAZ (waaronder LAD/FBZ) in op duurzame inzetbaarheid. Je bent welkom deel te nemen aan een van de vier informatiemarkten in jouw regio om alles te weten te komen over het gratis ondersteuningsaanbod voor een juiste werk-privé balans.

Wat kan je verwachten?

Op de informatiemarkt krijg je meer informatie over deze activiteiten, ontmoet je aanbieders van verschillende activiteiten en delen eerdere deelnemers hun ervaringen. Denk dan aan concrete hulp voor een betere werk-privébalans, zoals loopbaancoaching, financieel advies of ondersteuning voor mantelzorgers. Maar ook over het creëren van een veilige werkomgeving of het voeren van een goed gesprek over duurzame inzetbaarheid in teams.

Wil jij ook aan de slag met duurzame inzetbaarheid in jouw organisatie of wil je graag deelnemen aan een van de projecten? Kom dan naar een van de StAZ-informatiemarkten in een ziekenhuis in jouw regio:

  • Dinsdag 12 maart, Martiniziekenhuis Groningen, van 14.30 tot 17.30 uur
  • Donderdag 14 maart, Basalt Den Haag, van 12.30 tot 15.30 uur
  • Maandag 18 maart, Catharinaziekenhuis Eindhoven, van 10.30 tot 14.00 uur
  • Woensdag 27 maart, Slingelandziekenhuis Doetinchem, van 12.00 tot 15.00 uur

Meld je gratis aan

Over StAZ

De Stichting Arbeidsmarkt Ziekenhuizen (StAZ) is een samenwerkingsverband van werkgevers- en werknemersorganisaties in de ziekenhuisbranche. StAZ streeft naar een aantrekkelijke ziekenhuisbranche. Partijen ontplooien gezamenlijk activiteiten en verspreiden ontwikkelde producten op brancheniveau. Meer weten? www.staz.nl.