skip to Main Content

App Cao Gehandicaptenzorg vernieuwd

Wilt u snel en eenvoudig de Cao Gehandicaptenzorg inzien? Download dan nu de app Cao Gehandicaptenzorg. Deze is nu geüpdatet naar de Cao Gehandicaptenzorg 2019-2021. Sinds kort is de app ook geschikt voor mensen met een visuele beperking.

Naast de nieuwe volledige cao-tekst bevat de app een aantal handige tools, veel gestelde vragen, en nuttige links. Zo zit er in de app een tool om zelf berekeningen te maken van het Persoonlijk Budget Levensfase (PBL) en de Onregelmatigheidstoeslag (ORT). Hier kunt u onder andere het professioneel statuut van de NVAVG te vinden.

Voor iedereen

Het is belangrijk dat iedereen die in de sector werkt toegang heeft tot de informatie uit de cao. De StAG heeft daarom de app samen met Visio toegankelijk gemaakt voor mensen met een visuele beperking. Benieuwd hoe de toegankelijke cao-app werkt? Bekijk hieronder de video.

 

Download nu

De app Cao Gehandicaptenzorg is gratis te downloaden in de Apple App Store en in de Google Play Store.

StAG

De app Cao Gehandicaptenzorg is ontwikkeld door sociale partners verenigd in de Stichting Arbeidsmarkt Gehandicaptenzorg (StAG). In de StAG werken de werkgeversorganisatie VGN en de werknemersorganisaties FBZ (ook namens LAD), FNV Zorg & Welzijn, CNV Zorg & Welzijn en NU’91 samen op het gebied van arbeidsmarktbeleid, arbeidsomstandigheden en arbeidsverhoudingen.

Lees meer over de Cao Gehandicaptenzorg op onze cao-pagina.