skip to Main Content

App Cao UMC vernieuwd

 

De app voor de Cao UMC is geheel vernieuwd. De afspraken uit de Cao UMC 2018-2020 zijn in de vernieuwde app opgenomen en beter te doorzoeken. Daarnaast zijn de tools en veelgestelde vragen geactualiseerd.

De app is ontwikkeld door SoFoKleS, het arbeidsmarkt- en opleidingsfonds voor onder andere umc’s, waarbij de LAD via werknemersorganisatie FBZ is aangesloten. Naast de cao-tekst bevat de app diverse tools om bijvoorbeeld zelf te berekenen hoe hoog je TOD (Toelage Onregelmatige Diensten) is of wat de ingangsdatum is van je AOW.
De app is onlangs aangepast aan de Cao UMC 2018-2020. Naast de geactualiseerde teksten en vragen bevat de vernieuwde app ook de mogelijkheid om artikelen uit de cao te mailen, markeren en om bladwijzers toe te voegen. Daarnaast is een kalender toegevoegd met feestdagen en evenementen die voor umc-medewerkers van belang zijn. Gebruikers kunnen zelf ook gebeurtenissen aan de kalender toevoegen.

Interesse? De app is zowel geschikt voor iOS als Android en gratis te downloaden in de Google Play Store en Apple App Store.