skip to Main Content

Live bijeenkomst na succes mini-webinars StAG

De vier mini-webinars die de Stichting Arbeidsmarkt Gehandicaptenzorg (StAG) in december organiseerde over fysieke belasting bij medewerkers in de gehandicaptenzorg, zijn met veel belangstelling gevolgd. Vanwege dit succes organiseert de StAG op donderdag 29 februari een live bijeenkomst waar je ervaringen kunt uitwisselen. 

De bijeenkomst begint met een interactieve presentatie over zelfredzaamheid. Wat kun je in de gehandicaptenzorg doen om cliënten maximaal zelfredzaam te houden? Want voor je het weet, neem je van alles van ze over, belast je jezelf onnodig en doe je de cliënt tekort. Vervolgens delen twee organisaties hoe hun beleid rondom fysieke belasting er in de prakrijk uitziet. Wat doen ze precies? Welke keuzes hebben ze gemaakt? Waarom? Wat ging er goed? En wat niet? Geen succesverhalen, maar gewoon hoe het echt gaat. Dus met veel vallen en opstaan.

Praktische informatie en aanmelden

De interactieve presentatie is in handen van Nico Knibbe, bewegingswetenschapper bij en mede-eigenaar van LOCOmotion. Deze netwerkorganisatie maakt zich sterk voor gezond en ergonomisch werk in de zorg.

  • Datum: donderdag 29 februari
  • Tijdstip: 09.30 tot 13.00 uur inclusief lunch
  • Locatie: Cultuurcentrum Amerpoort in Baarn
  • Kosten: geheel gratis

Je kunt je aanmelden via dit aanmeldformulier. Er is plek voor 50 personen, dus wees er snel bij.

Over de StaG

De Stichting Arbeidsmarkt Gehandicaptenzorg (StAG) is een samenwerkingsverband van sociale partners in de branche gehandicaptenzorg, waaronder de LAD/FBZ. Doel is een aantrekkelijke en gezonde branche om in te werken. Met professionele, vitale medewerkers en organisaties en een goed arbeidsklimaat.