skip to Main Content

Mis onze trainingen dit najaar niet!

Vanwege de COVID-19 crisis zijn de trainingen ‘Beter in beeld’ en ‘Beter in onderhandelen’ dit voorjaar niet doorgegaan, maar dit najaar bieden we ze weer aan. Beide trainingen zijn speciaal voor LAD-leden ontwikkeld en leveren 6 accreditatiepunten op. LAD-lid en interesse? Meld u dan snel aan!

De LAD-trainingen ‘Beter in beeld’ en ‘Beter in onderhandelen’ werden in 2013 samen met VvAA ontwikkeld en zijn al jaren zeer gewild. Beide trainingen worden gemiddeld met een 8,5 gewaardeerd en duren een dag. Beter in beeld wordt aangeboden op 16 oktober en 8 december; Beter in onderhandelen vindt plaats op 10 december. Bij iedere training is plaats voor 12 personen, zodat we de trainingen ‘coronaproof’ kunnen organiseren in een ruimte die hiervoor geschikt is.

Beter in beeld

Hoe krijgt u uw collega’s mee bij een voorstel om anders te roosteren? Hoe zorgt u dat uw raad van bestuur u bij strategische beslissingen betrekt? Dat soort vraagstukken vormt de basis voor de training ‘Beter in beeld’. Tijdens de training leert u wat uw kernkwaliteiten zijn en hoe u die kunt inzetten om uw invloedssfeer te vergroten in het contact met uw collega’s, patiënten en bestuurders. De training beslaat één dag, kost voor u als LAD-lid € 325 en is interactief van opzet. Dit najaar vindt de training plaats op vrijdag 16 oktober en dinsdag 8 december in Utrecht. De trainingen wordt gegeven door Mascha de Ridder en Remco Heukels.

Lees meer over deze training en/of schrijf u nu in

Beter in onderhandelen

Van leden die de afgelopen jaren ‘Beter in beeld’ hebben gevolgd, kregen we regelmatig te horen dat ze behoefte hadden aan een verdiepingsslag: hoe maak je je punt met behoud van de relatie en hoe onderhandel je nou effectief? Daarover gaat de training ‘Beter in onderhandelen’, die VvAA als een logisch vervolg op ‘Beter in beeld’ ontwikkelde. U kunt de trainingen ook beide volgen. De training ‘Beter in onderhandelen’ beslaat een dag en als LAD-lid betaalt u slechts € 325 euro. Tijdens de training gaat u onder andere oefenen in rollenspellen. Dit najaar vindt de training plaats op donderdag 10 december. De training wordt gegeven door Remco Heukels.

Lees meer over deze training en/of schrijf u nu in