skip to Main Content

Training ‘Beter in onderhandelen’

De afgelopen jaren volgden heel wat artsen en zorgprofessionals de LAD-training ‘Beter in beeld’ en ook de verdiepingstraining ‘Beter in onderhandelen’ kan op steeds meer belangstelling rekenen. Vanwege het succes worden beide trainingen in 2021 opnieuw aangeboden tegen een speciaal LAD-tarief.

Beter in onderhandelen

Van leden die de afgelopen jaren Beter in beeld hebben gevolgd, kregen we regelmatig te horen dat ze behoefte hadden aan een verdiepingsslag: hoe maak je je punt met behoud van de relatie en hoe onderhandel je nou effectief? Daarover gaat de training ‘Beter in onderhandelen’, die VvAA in 2017 als een logisch vervolg op ‘Beter in beeld’ ontwikkelde. De training beslaat een dag en kost € 390 euro. Tijdens de training gaat u onder andere oefenen in rollenspellen. De training wordt in 2021 gegeven op woensdag 10 november.

De training wordt gegeven door Desiree van den Broek. Daarnaast is een acteur aanwezig omdat u gaat oefenen in rollenspellen.

Lees meer over deze training.

    Aanmeldingsformulier 'Beter in onderhandelen'

    Geslacht *    Datum training *

    Ik ga akkoord met een bedrag van € 390 voor de training 'Beter in onderhandelen'

    Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Lees hierover meer in ons Privacy Statement.