skip to Main Content

Basisartsencongres 1 oktober: kom je ook?

Op zaterdag 1 oktober vindt het Basisartsencongres ‘Van Co tot Pro’ plaats, hét congres voor geneeskundestudenten die bijna/net klaar zijn met hun opleiding en startende basisartsen die zich willen oriënteren op hun artsenloopbaan. De Jonge Specialist en de LAD organiseren dit congres samen. Je kunt je programma zelf samenstellen.

Is promoveren zinvol? Wat zijn do’s en don’ts als je gaat solliciteren? Hoe profileer je jezelf op LinkedIn? Wat moet je regelen in je eerste artsencontract? Wat zijn je baankansen? En hoe ga je om met klachten? Over deze en nog veel meer andere onderwerpen kun je drie workshops naar keuze volgen. Daarnaast vertelt longarts Wanda de Kanter (bekend om haar strijd tegen de tabaksindustrie) in een plenaire sessie welke keuzes zij maakte toen ze aan haar artsenloopbaan begon. Bezoek tijdens het congres ook onze informatiemarkt waar tal van organisaties staan die jou kunnen helpen bij loopbaan- en andere vragen.

Laat je inspireren door Ray Klaassens

Het Basisartsencongres vindt op dezelfde dag plaats als het DJS Congres, dat is bedoeld voor a(n)ios.We sluiten beide congressen af met een gezamenlijke inspirerende sessie door oud-commando Ray Klaassens, bekend van het tv-programma Kamp van Koningsbrugge. Hij vertelt je meer over de parallellen tussen de special forces en het artsenvak en wat dat betekent voor je mentale veerkracht en de regie op je eigen loopbaan. Mis het niet!

Waar en wanneer? Zaterdag 1 oktober 2022, 09.30 -17.00 uur, Jaarbeurs Utrecht
Kosten: deelname kost jou als lid van De Geneeskundestudent/LAD slechts 55 euro (inclusief lekkere lunch en borrel). Niet-leden betalen 150 euro (als je nog geen lid bent, kun je bij de inschrijving meteen lid worden en betaal je ook slechts 55 euro).

Meld je aan via de congressite