skip to Main Content

Ledenvoordelen

Als LAD-lid profiteert u van een breed pakket aan diensten, zoals de juridische dienstverlening door het Kennis- en dienstverleningscentrum en onze collectieve belangenbehartiging. Ook ontvangt u eens per kwartaal ons LAD-magazine en iedere twee weken een digitale nieuwsbrief. Daarnaast geldt voor u een aantal aantrekkelijke ledenvoordelen, die hieronder op een rij staan.

Gratis aanvullende beroepsaansprakelijkheidsverzekering
LAD-leden zijn gratis verzekerd voor aanvullende beroepsaansprakelijkheid & rechtsbijstand bij arbeidszaken, klacht- en tuchtrecht, sociaal verzekeringsrecht, stalking en getuigenverhoor. De LAD heeft deze verzekeringsdekking, inclusief een beperkte dekking voor particuliere aansprakelijkheid bij nevenfuncties, ondergebracht bij VvAA. Zo bent u als LAD-lid goed verzekerd. Lees er meer over.

Financiële ledenservice

De LAD heeft voor haar leden een Financiële ledenservice opgezet, die is ondergebracht bij VvAA. Via de Financiële ledenservice kunt u gebruikmaken van een breed pakket aan diensten, die hieronder op een rij staan. Wilt u gebruikmaken van een van deze diensten? Kijk dan op vvaa.nl/lad voor meer informatie.

  • Korting op privé verzekeringen bij VvAA
  • Financieel advies en advies over al uw verzekeringen
  • 10% korting op het adviestarief voor persoonlijke financiële planning
  • Advies over starten in dienstverband of een eigen praktijk

Belastingservice

Als LAD-lid kunt u gebruikmaken van de LAD-Belastingservice, waarbij u tegen een aantrekkelijk tarief het invullen van uw aangiftebiljet (en eventueel dat van uw partner) kunt uitbesteden aan VvAA.

De LAD-Belastingservice geldt voor particulieren die geen andere inkomsten hebben dan uit hun dienstbetrekking. Voor de aangifte over 2017 is de aanvraagperiode intussen verstreken; begin 2019 is het mogelijk om u aan te melden voor deze service voor belastingjaar 2018.