skip to Main Content

Basisartsenmagazine: hét magazine voor startende basisartsen

De Jonge Specialist en de LAD hebben een nieuwe editie gemaakt van het Basisartsenmagazine, hét magazine voor net afgestudeerde geneeskundestudenten. Met het magazine willen we hen op weg helpen bij de start van hun artsenloopbaan, zoals met tips om te solliciteren, ervaringsverhalen van artsen die hun eerste dienst ingingen of die een tijdje in het buitenland gingen werken.

De LAD stuurt het magazine een paar keer per jaar toe aan geneeskundestudenten die de afgelopen periode zijn afgestudeerd en die voor de vraag staan hoe ze hun artsenloopbaan inrichten: waarin moet je je specialiseren? Heeft promoveren zin? Hoe zorg je voor een goed cv? In het magazine wordt op al die vragen ingegaan.

Gecombineerd lidmaatschap

Geneeskundestudenten die tijdens hun opleiding lid zijn geweest van De Geneeskundestudent/LAD, kunnen na hun afstuderen gebruikmaken van het aantrekkelijke gecombineerde tweejarige lidmaatschap van De Jonge Specialist/de LAD. Ze zijn dan in het eerste jaar van hun artsexamen en het daaropvolgende kalenderjaar gratis lid en betalen in het tweede jaar het reguliere tarief. Voorwaarde is dat ze minimaal twee jaar lid blijven.

Basisartsen die lid zijn van DJS/de LAD kunnen van alle dienstverlening van beide organisaties gebruikmaken, zoals een gratis roostercheck, een interessant trainingsaanbod van de DJS Academie en juridische dienstverlening van de LAD. Ook ontvangen ze het LAD- en DJS-magazine en zijn ze aangesloten bij de KNMG.

Vind je het leuk om het Basisartsenmagazine ook te lezen?
Bekijk dan de online versie.