skip to Main Content

Training ‘Beter in onderhandelen’

De afgelopen jaren volgden heel wat artsen en zorgprofessionals de LAD-training ‘Beter in beeld’ en ook de verdiepingstraining ‘Beter in onderhandelen’ kan op steeds meer belangstelling rekenen. Vanwege het succes worden beide trainingen in 2023 opnieuw aangeboden tegen een speciaal LAD-tarief.

Beter in onderhandelen

Van LAD-leden die de afgelopen jaren Beter in beeld hebben gevolgd, kregen we regelmatig te horen dat ze behoefte hadden aan een verdiepingsslag: hoe maak je je punt met behoud van de relatie en hoe onderhandel je nou effectief? Daarover gaat de training ‘Beter in onderhandelen’, die VvAA in 2017 als een logisch vervolg op ‘Beter in beeld’ ontwikkelde. De training beslaat een dag en kost € 450 euro. Tijdens de training ga je onder andere oefenen in rollenspellen. De training wordt in 2023 gegeven op donderdag 15 juni en donderdag 12 oktober en vindt plaats bij VvAA ’t Hart (Orteliuslaan 750 in Utrecht). De training wordt gegeven door Leonie Gebbink. Daarnaast is een acteur aanwezig omdat je gaat oefenen in rollenspellen.

Lees meer over deze training.

    Aanmeldingsformulier 'Beter in onderhandelen'

    Geslacht *    Datum training *

    Ik ga akkoord met een bedrag van € 450 voor de training 'Beter in onderhandelen'

    Door gebruik te maken van dit formulier ga je akkoord met de opslag en verwerking van je gegevens door deze website. Lees hierover meer in ons Privacy Statement.