skip to Main Content

Gezocht: leden voor onze redactiecommissie!

 

De LAD brengt vier keer per jaar het LAD-magazine uit, dat niet tot stand komt zonder de inbreng van onze eigen leden. Lijkt het u leuk om mee te denken over de inhoud van het magazine? Meld u dan aan voor onze redactiecommissie.

Het LAD-magazine heeft een redactiecommissie, die vier keer per jaar bijeenkomt. Redactiecommissieleden denken mee over onderwerpen voor artikelen en geven hun feedback op het laatst verschenen nummer, zodat we het blad goed op de informatiebehoefte van onze leden kunnen afstemmen.

Vanwege het vertrek van een paar redactieleden, zijn we op zoek naar enthousiaste artsen die willen meedenken over de inhoud van het LAD-magazine. De redactiecommissie bestaat op dit moment uit Joeri Arkink (apotheker), Wouter Blox (aios longziekten), Edwin Duijzer (geneeskundestudent) en Anne Lisa Wolf (klinisch fysicus in opleiding). We zijn op zoek naar geïnteresseerden uit andere disciplines (zoals een huisarts, jeugdarts, bedrijfsarts, verzekeringsarts, medisch specialist, specialist ouderengeneeskunde of arts voor verstandelijk gehandicapten), zodat we input uit het volledige LAD-werkveld krijgen.

Deelnemen aan onze redactiecommissie kost u slechts vier avonden per jaar tijd; we vergaderen steeds kort na het verschijnen van het laatste nummer.

Bent u lid en lijkt het u leuk om voor twee jaar in onze redactiecommissie plaats te nemen? Meld u dan vóór 21 augustus aan bij redactie@lad.nl.