Nieuws
07.12.2017
Schrijf u in voor trainingen 'Beter in beeld' en 'Beter in onderhandelen'
De afgelopen jaren volgden heel wat artsen en zorgprofessionals de LAD-training ‘Beter in beeld’ en ook de nieuwe verdiepingstraining ‘Beter in onderhandelen’ kon dit jaar op veel belangstelling rekenen. Vanwege het succes worden beide trainingen in 2018 maar liefst vier keer aangeboden tegen een speciaal LAD-tarief. Inschrijven kan vanaf nu!
Beter in beeld
Hoe krijgt u uw collega’s mee bij een voorstel om anders te roosteren? Hoe zorgt u dat uw raad van bestuur u bij strategische beslissingen betrekt? Dat soort vraagstukken vormt de basis voor de training ‘Beter in beeld’, die de LAD al sinds 2013 samen met VvAA aanbiedt en die gemiddeld met een 8,5 wordt gewaardeerd. Tijdens de training leert u wat uw kernkwaliteiten zijn en hoe u die kunt inzetten om uw invloedssfeer te vergroten in het contact met uw collega’s, patiënten en bestuurders. De training beslaat één dag, kost slechts € 295 en is interactief van opzet. In 2018 vindt de training plaats op de volgende vier data:
- 7 maart (let op: deze trainingsdag zit vol!);
28 maart (de laatste twee plekken zijn intussen ook geboekt, dus de trainingsdag zit vol!);
- 28 september (let op: deze trainingsdag zit eveneens vol; u kunt zich nog wel aanmelden voor de wachtrij voor het geval er een deelnemer uitvalt; in dat geval nemen we z.s.m. contact met u op);
- 3 oktober (let op: deze trainingsdag zit eveneens vol; u kunt zich nog wel aanmelden voor de wachtrij voor het geval er een deelnemer uitvalt; in dat geval nemen we z.s.m. contact met u op).
De trainingen worden gegeven door Mascha de Ridder en Remco Heukels.
Lees meer over deze training en/of schrijf u nu in!

Beter in onderhandelen
Van leden die de afgelopen jaren 'Beter in beeld' hebben gevolgd, krijgen we regelmatig te horen dat ze behoefte hebben aan een verdiepingsslag: hoe maak je je punt met behoud van de relatie en hoe onderhandel je nou effectief? Daarover gaat de training ‘Beter in onderhandelen’, die VvAA als een logisch vervolg op ‘Beter in beeld’ ontwikkelde. U kunt de trainingen ook beide volgen. De training beslaat een dag en kost € 295 euro. Tijdens de training gaat u onder andere oefenen in rollenspellen. In 2018 vindt de training plaats op de volgende vier data: 19 april, 24 mei, 1 november en 14 november. De training wordt afwisselend gegeven door Remco Heukels of Desirée van den Broek.

Lees meer over deze training en/of schrijf u nu in!

Verdergaan naar hoofdinhoud

Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband

Zoeken
Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband > Nieuws > Schrijf u in voor trainingen 'Beter in beeld' en 'Beter in onderhandelen'  

Nieuws | Schrijf u in voor trainingen 'Beter in beeld' en 'Beter in onderhandelen'