skip to Main Content

Gezocht: Hidha’s die willen meedenken over pensioen

 

De Vergadering van Afgevaardigden (VvA) van de Beroepspensioenvereniging van en voor Huisartsen (BPV) is op zoek naar nieuwe leden. Bent u Hidha en lijkt u het interessant om mee te denken over uw pensioenregeling? Meld u dan aan!

BPV Huisartsen behartigt de belangen van de deelnemers van de Stichting Pensioenfonds Huisartsen. De Vergadering van Afgevaardigden (VvA) is het belangrijkste orgaan binnen BPV en het pensioenfonds. In de VvA nemen 50 huisartsen deel, die zijn verveeld over verschillende clusters (vrijgevestigde huisartsen, waarnemers, huisartsen in dienstverband en buitengewone leden). De VvA heeft een bepalende stem in de pensioenregeling voor huisartsen. Zo is ze verantwoordelijk voor het aanvragen, wijzigen of intrekken van de verplichtingstelling van de beroepspensioenregeling en denkt ze mee over wijzigingen van de pensioenregeling.

Leden gezocht

In 2017 zijn er verkiezingen voor de Vergadering van Afgevaardigden (VvA). Voor het cluster Hidha (huisarts in dienst van een huisarts) zijn drie plekken beschikbaar vanwege het vertrek van een aantal Hidha’s, waaronder oud-LAD-bestuurslid Debby van Sleeuwen. Zij vertelt in een filmpje op www.verkiezingvvahuisartsen.nl waarom ze het zo belangrijk vindt dat Hidha’s in de VvA participeren.

Heeft u interesse? Meld u zich dan vóór 15 maart aan als kandidaat. De verkiezingen worden in mei gehouden. Interesse of meer weten? Kijk dan op www.verkiezingvvahuisartsen.nl.