skip to Main Content

Win een exemplaar van ‘Zó werkt de geestelijke gezondheidszorg’

Vier op de tien Nederlanders krijgen in hun leven te maken met psychische problemen. Welke vormen van zorg en ondersteuning kunnen zij krijgen? Welke wetten regelen dit en wie betaalt wat? Het antwoord op deze en nog veel meer vragen is te vinden in Zó werkt de geestelijke gezondheidszorg, de nieuwe special van het Platform Zó Werkt de Zorg, waarin de LAD is vertegenwoordigd.

De LAD participeert sinds de start in 2015 in het Platform Zó Werk de Zorg, dat tot doel heeft consumenten, beleidsmakers en werknemers in de zorg te voorzien van heldere, overzichtelijke en neutrale feiten over de zorg. De eerste uitgave was Zó werkt de zorg in Nederland, dat de werking van onze gezondheidszorg van A tot Z beschrijft. Daarna zijn diverse specials verschenen, zoals over de huisartsen-, ouderen- en publieke gezondheidszorg.

Het nieuwe boek gaat over de ggz, en bestaat uit teksten en fraaie visualisaties die inzicht geven in hoe de ggz is georganiseerd. Handig voor iedereen die in de geestelijke gezondheidszorg werkt of gaat werken, er beleid over maakt, of er in de privésfeer mee in aanraking komt.

Zó werkt de geestelijke gezondheidszorg is verkrijgbaar in de boekhandel voor 25 euro en als e-book voor 12,50. De LAD verloot 20 exemplaren van het boek onder haar leden. Wil je hiervoor in aanmerking komen? Vul dan dit formulier in. Eind mei selecteren we de winnaars, die vervolgens bericht van ons ontvangen.