skip to Main Content

Vacature: ervaren projectleider

 

De LAD is op zoek naar een ervaren projectleider voor 32-40 uur per week. Interesse of wilt u iemand op de vacature attenderen? Lees dan de volledige vacaturetekst hieronder. Reageren kan tot 19 mei.

Gezond en veilig werken is voor de LAD een belangrijk speerpunt. Hierbij wordt samengewerkt met diverse beroepsorganisaties. De LAD zet in op het vergroten van de duurzame inzetbaarheid van (aankomend) artsen in zorginstellingen en opleidingen door het bevorderen van een veilige werkomgeving en het verminderen werkdruk en stress.

Om samenhang te brengen in alle bestaande activiteiten en om in overleg met onze samenwerkingspartners nieuwe activiteiten te ontwikkelen zoeken we een

Ervaren Projectleider
voor 32 tot 40 uur per week

Wat ga je doen?

De projectleider:

  • stelt in samenhang met alle bestaande activiteiten en in overleg met samenwerkingspartners een projectplan Gezond en veilig werken op;
  • zorgt voor coördinatie van alle bestaande en op te starten activiteiten, voert daar waar nodig activiteiten uit en fungeert als vraagbaak en (intern) expert op dit vlak;
  • bereidt in samenwerking met onze partners een campagne Gezond en veilig werken voor. Deze campagne is gericht op een gezond en veilig werkklimaat voor alle artsen en is gericht op zowel de artsen zelf als op de omgeving. Doel is een gezonde werkomgeving en een gezonde houding van artsen ten aanzien van hun eigen inzet. Ook het vinden van financiering voor deze campagne behoort tot de opdracht.

Wat verwachten we van je?

Je beschikt over ervaring als projectleider, hebt aantoonbare affiniteit met dit thema en een relevante academische opleiding zoals arbeids- en organisatiepsychologie. Je bent analytisch sterk en een echte verbinder. Je beweegt je makkelijk in een complex speelveld en bent is staat om problemen te vertalen in oplossingen.

Wat bieden wij jou?

Een veelzijdige functie in een informele, collegiale werksfeer. Het salaris bedraagt minimaal € 5.272 tot maximaal € 6.701 per maand (afhankelijk van niveau en ervaring) plus een maandsalaris vakantietoeslag en 2¼ % eindejaarsuitkering. Het kantoor van de LAD is gevestigd in Utrecht. Benoeming gebeurt in eerste instantie voor de duur van een jaar, met de mogelijkheid tot verlenging.

Informatie en sollicitatie

Je kunt informatie opvragen over de functie bij Caroline van den Brekel, directeur LAD, via 088 – 13 44 100. Je reactie zien wij graag uiterlijk tegemoet op 19 mei 2019. Je kunt je sollicitatie, met zowel een motivatiebrief als een cv in de bijlage, mailen aan Romy ter Haak , afdeling Personeel & Organisatie, vacatures@demedischspecialist.nl met als onderwerp ‘Ervaren Projectleider’.

Over de LAD

De Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband (LAD) is met zo’n 35.000 leden dé belangenbehartiger voor (aankomende) artsen die in dienstverband werken. De LAD houdt zich bezig met de arbeidsvoorwaardelijke belangen van haar achterban en zit aan relevante cao-tafels in de zorg. Daarnaast verleent de LAD individuele juridische ondersteuning aan artsen die vragen of problemen hebben in het kader van hun dienstverband.