skip to Main Content

Vacature infodesk medewerker

Voor het Kennis- en dienstverleningscentrum van de LAD en Federatie Medisch Specialisten zoeken we een infodesk medewerker voor 32-40 uur per week. De infodesk medewerker is actief binnen de juridische helpdesk en zorgt voor de eerstelijns beantwoording van vragen van artsen.

Veel contactmomenten, geen dag is hetzelfde

Je bent het eerste aanspreekpunt voor leden. Vragen met een juridische context handel je, waar mogelijk, direct af op basis van de beschikbare kennisdatabank. Is de vraag te specialistisch, dan verwijs je door naar een jurist, een beleidsadviseur of een cao-onderhandelaar. Je ondersteunt juristen, registreert de contactmomenten en zorgt voor een adequate dossieradministratie waarbij je de termijnen signaleert en bewaakt. De kennisdatabank, met informatie over diverse juridische thema’s en beleidsterreinen, houd je samen met je collega’s actueel. Je zorgt er dan ook voor dat je inhoudelijke kennis up to date is.
Je werkt in een team samen met collega’s in een dynamische omgeving: er komen veel diverse vragen binnen in een complexe omgeving. Vanuit een generalistische kennis van de organisaties, leden en hun werkveld, draag je bij aan een optimale juridische dienstverlening.

Een bevlogen professional

Ben jij evenwichtig, samenwerkingsgericht en bevlogen? Ben je daarnaast stressbestendig, flexibel en weet je van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! We letten tijdens de selectie op de volgende punten:

  • Hbo werk- en denkniveau (gewenst);
  • aantoonbare juridische affiniteit;
  • minimaal 1 jaar relevante werkervaring op een (juridische) ledenservice;
  • ruime ervaring met MS Office en bij voorkeur ook met AFAS;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • affiniteit met de gezondheidszorg is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Wij starten in eerste instantie met een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar (met intentie tot een vast dienstverband bij goed functioneren) bij de LAD. Daarnaast bieden we een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris voor deze functie bedraagt minimaal € 3.522,- tot maximaal € 4.694,- o.b.v. een 40-urige werkweek en is afhankelijk van niveau en ervaring.

Informatie en sollicitatie

Je kunt informatie over de functie opvragen bij Daphne Huskens, teamleider Infodesk, 06 53 68 70 35. Je reactie zien wij graag uiterlijk 8 januari 2021 tegemoet. De eerste selectieronde vindt plaats in de week van 11 januari 2021. Je kunt je sollicitatie, met zowel een motivatiebrief als een cv als bijlage, mailen naar mevrouw drs. C. van den Brekel, directeur van de LAD, via hr@lad.nl. De eerste gespreksronde vindt plaats op donderdag 14 januari, de tweede ronde op dinsdag 19 januari.

 Bemiddeling en acquisitie door derden of zzp’ers wordt niet op prijs gesteld en hier wordt niet op gereageerd.